Merhaba arkadaşlar ;

Nisan ayında yaşadığım sağlık problemi nedeniyle pek blogumu güncelleyemedim. Kıl dönmesi nedeniyle geçtiğimiz hafta ufak bir operasyon geçirdim o yüzden bu yazımı uzun zaman sonra oturabilidğim masamdan yazıyorum. Buhafta BilgeAdam'daki eğitimlerime başlayabildim umarım daha da iyi olacağım.

Nisan ayında teknik hiçbir makale yayımlayamadım ama vermiş ve vermekte olduğum eğitimlernden çok güzel notlarım var Allah sağlık verdikçe buradan paylaşacağım.

Nisan ayındaki birkaç yazıma yorum yazarak ve reklamlara tıklayarak BilgeAdam Flash CS3 kitapı kazanan talihliyi de açıklıyorum. Kazanan : KÜBRA KÖSE


Kendisini tebrik eder , en kısa sürede adresine kitapı göndereceğim faydalı olması dileğiyle. Hemen fotoğrafını da buraya ekleyeceğim. Mayıs ayında değerli arkadaşım Engin YÖYEN'in flash bilip kodlama kısmına giriş yapmak isteyenler için güzel bir başvuru kaynağı olan (hatta türkçe tek derli toplu kaynak olan) Actionscript 3.0 kitabını hediye edeceğim. Actionscripte giriş yapmayı düşünen ve bir türlü yapamayanlar için kaçınılmayacak fırsat hemen yorum yapın,sağdaki reklamlara ve linklere tıklayın.

Herkese bol şans Mayıs sonunda görüşmek üzere...


______________________GÜNCELLEME :

Ve Kübra da kitabına kavuştu.