Merhaba arkadaşlar ,

Uzun süredir aklımda olan blog adresimden sessizce beni günden güne takip eden yorumlarını,sorularını ve desteklerini paylaşan dostlara bir anı olması amacıyla kitap dağıtma projemi bu acaip yoğun olduğum dönemde de olsa hayata geçirdim.

En baştan beri kafamdaki kitap sırası aynen buydu. Önce ve önce Temel Tasarım İlkelerini bilmeden siyah arkaplana koyumavi yazan,bütün fotoğrafları olduğu gibi dörtgen kullanan arkadaşlara tavsiyem böyle bir disiplini öyle ya da böyle almalarıdır. Ocak ayında dağıtacağım kitap aynı bu tasarım ilkelerinden tipografiden renklerden şekillerden altın orandan falan bahsediyor. Kesinlikle arşivlik 60 YTL değerinde bir kitap. " Yaratıcı Tasarımın Temel Prensipleri "



Kitap BilgeAdam Yayınevlerinden çıkma ve bizde eğitimlerde ilkgün verilen bir kitap kim düşüdüyse ne iyi etmiş aslında eğitim boyunca verilen en değerli kitap çoğunlukla okunmayıp kenara atılsada. Kitapı incelemek isteyenler için :

http://www.bilgeadamyayinlari.com/KitapDetay.aspx?KID=28

Gelelim diğer aylara , Şubat ayında da Web Tasarım Temeli olacak şekilde Dreamweaver CS3 kitapı , devamında Mart ayında html tasarımını bir adım öteye götürecek Web Tasarımcıları için CSS kitapı,Nisanda tasarımlarınıza Flash katmanızı sağlayacak Flash CS3 ve Mayıs ayında bu Flash animasyonları zenginleştirebileceğiniz dostum Engin YÖYEN'in Actionscript 3.0 kitapı ve en son Haziran ayında da bir proje çıkarmak için gerekli temel yazılım bilgilerini paylaşan Temel Yazılım Projeleri kitapını çekilişle şanslı bir bilişimci kardeşime vereceğim.

Kurallar ise gayet basit. O ay boyunca ayın 1inden son gününe kadar blogumda herhangi bir aktivitede bulunanlar 1 adet çekilişe katılma hakkı kazanacak.Aktivite neler olabilir , yorum yazabilirsiniz, veya bir çalışmamı dewneyip bana atabilirsiniz,veya takıldığınız bir yeri sorabilirsiniz,herhangi bir çalışmama bloglarınızdan link verip bana haber verebilirsiniz,sitemde tanıttığım güzel eğitim sitelerini ve sağpaneldeki reklamlarını ziyaret edebilirsiniz,verdiğim faydalı linkler adreslerini ziyaret edebilirsiniz.İlk çekiliş 1 Şubat günü ve blogumda açıklayacağım. Şanslı okuyucuma kitabını kargoyla adresine göndereceğim. Ve tek talep istediğim şey kitapla ilgili bir fotoğraf ve bir yazı.İşte hepsi bukadar.

Sizleri biraz daha heyecanlandırmak için Ocak ayı için şuana kadar blogumda çeşitli aktivitelere imza atmış çekilişe hak kazanmış arkadaşları listeliyorum.

Yurdaer Karahan
Serdar Semiz
Ertuğrul Haskan
Kaya KARABUDAK
Resat Tasci
Mesut ÜNAL
Mustafa Dokuyan
Ethem Coskun
Bahar GÖKTEPE
Dogukan DEMIR
Hamza ERBAY


Bol şans , bu piyango emin olun size vurabilir ve sizde ben zamanında şöyle bir blog bulmuştum okuyordum şu kadar şey öğrendim bi de kitap kazandım diyebilirsiniz hadi durmayın blogumda aktivite gösterin :)


Teşekkürler...