Merhaba arkadaşlar ;

2009 Yılının size ve tüm sevdiklerinize önce sağlık ve mutluluk getirmesini devamında da tüm dileklerinizi gerçekleştiği bir yıl olmasını tüm kalbimle dilerim.

Bu blogun sadık okuyucularına 2009 yılında güzel sürprizlerim olacak.Yazdığım her yazıyı RSS ile okuyan veya bloguma her gün girip uygulamaları indirip teşekkür,tavsiye veya yorum ekleyen sizlere her ay çekiliş sistemi oluşturup bir adet kitap tanıtıp hediye edeceğim. En son Davutpaşa etkinliğinde de kitap alan insanların gözündeki sevinç ve olası hayatlarındaki değişiklikler beni çok etkiledi. Geriye dönüp baktığınızda ben öyle bir blog okudum bunları öğrendim ve hatta bu kitapta Ercan Altuğ hoca'dan kazanmıştım dersiniz bir blogun somuta geçtiğinin göstergesi olur.

Çünkü büyük bir ihtimalle bu blogu 2009da noktalayacağım. Kapatmayı düşünmüyorum ama hem askere gideceğimden hemde dönüşte olası işlerimin biraz daha yöneticilik gibi teknik tarafa pek yakın olmayan kısımlardan devam etmesinin kuvvetle muhtemel olmasından böyle bir karar aldım. Bu blogu da hep eleştirdiğim Adobe bunu çıkardı,Microsoft bunu duyurdu gibi pazarlama bloglarına çevirmeyeceğim duyurursam örnek bir uygulamasını yapmış eksilerini artılarını tavsiyelerini vererek yapmak isterim. Bunu da yapamadıkça yazılmaşı yeniden yazmaya gerek yok.

Eminim çok daha zor bir yıl olacak 2009 ama ne kadar zor olursa onların üstesinden gelebildikçe daha da güzel,mutlu ve kardeşçe bir yıl olacaktır.

Kitap tanıtım ve hediyesi etkinliğini haftaya bir yazımla duyuracağım ve ilk kitap 30 Ocak'ta sahibinin elinde olacak. Mutlu yıllar !




Ercan Altuğ YILMAZ