Merhaba arkadaşlar ;

Dün hayatımın en nası desemki candan kandan hani "flesh" günlerinden birini ; an geldi sallana sallana kendimden geçerek,an geldi çocukluğuma dönerek an geldi kıpırdayamadan hayranlıkla izleyerek 2 saate yakın bir ruh ziyafeti ile yaşadık.

Metallica'yı küçüklüğümde kanıma giren (saolsun) Abim ve arkadaşlarımızla unutulmayacak bir gün yaşadık.Metallica çok şükürki 80 ve 90lardan çaldı Load sonrası hiç yoktu, bizim için zamanda bir yolculuk gibiydi,muzammam bir ortam ve 40bini aşkın coşkulu seyirci James'in dediği gibi onları da ateşledi ve ortaya unutulmayacak bir konser çıktı. Orada olanlar bence şanslıydı bir sonraki gelişlerinde-ki gelecekler - böyle olmayabilir. Örnek olarak 4 gün önceki bir festivaldeki Sofya konserinde 10 şarkı çalmalarını 1saat kalmalarını gösterebilirim. Altta Sofya konserinden Enter Sandman görüntüsü var bence en sağlam onu çaldılar ve efektlerle de süper bir şölen oldu.Enter Sandman'i bir tek benim favorim sanardım,yanılmışım :)

Umarım Metallica yine gelir bu bir vefa ve vedalaşma konseri olmamıştır-sanki öyleydi gibi ama ya,emin olsunlar bizlerde sizler gibi yıllara meydan okuruz,yine öyle bir ortam yaratırız.Sen bizi al götür böyle yeter...