Merhaba arkadaşlar ;

Bugün 6 Temmuz , geçen sene eski şirketim SmartPRO'da bir eğitim sonunda Apple Ücretsiz eğitimlerini tüm öğrencilerime de duyurmak için açtığım blogum tam 1 yaşında. Daha sonraları kendi ders notlarım,internet okyanusunda bulduğum güzel eğitim odaklı video ve yazılı eğitim sitelerini ekleyerek devamında kendiminde etkinliklerden fotoğraflarımı da koyarak bugünkü duruma geldi.Eminimki birçok insan faydalandı,birçok bu işlere yeni başlayanlara yön verdi hatta bu yöne yönelmelerini sağladı.Hergün ortalama 5e yakın email ve fla çalışması alıyorum hepsini keyifle cevaplıyorum ve görüyorumki benden esinlenilmiş ve yapılmış onlarca şey var.Büyük keyif. Demekki bu blog hedefine ulaşmış hatta aşmış bile :)

En başlarda varolan bir yahoogroupsuma ( Web-Grafik@yahoogroups.com ) gönderdiğim linkleri bu bloga taşımayı düşünüyordum aklımda açıkçası ilk başlarda sadece eski öğrencilerimle de kontağı koparmamak vardı ama her zaman dediğim gibi internete koydunuğunuz an birşey sizin değil artık herkesin oluyor. Şuanda blog sayesinde tanıştığım bir sürü dostum,sınır tanımayan İstanbul hatta Türkiye dışından bile dostlar edindim. Daha da güzel yazmayı istiyorum makaleler ve bu dönemde eminim CS4'lerinde gelmesiyle yine blogumda hareketlenecektir.

6 Temmuz 2007'de blogumu biten bir ders sonrası sınıfta açtığımda yazdıklarımı buraya yeniden yazarak noktalıyorum.


" Değerli dostlarım ve öğrencilerim geç kalmış bir hikaye olan Blog adresimi bu yaz sıcaklarında hayata geçiriyorum.Ümit ediyorumki yahoo grubumuzdaki linkleri, sunumları,web adresleri ,eğitimleri burada da arşivlemeye devam edeceğiz .
Ama gruptaki aktivitelerde devam edecek. "

Bilgi paylaşmanın ve sizlerdeki heyecanı görmenin sonsuz keyfi için ...



http://ercanaltug.blogspot.com/2007/07/ge-kalm-bir-yolculuk.html