Merhaba arkadaşlar ;

Geçtiğimiz haftasonu AfyonKocatepe Üniversitesi Bilgisayar Kulübünün düzenlediği " Bilişim Kampı" adlı eğitim ve seminerlerden oluşan etkinlik için Afyon'daydım. Benle beraber sektörün değerli eğitmenlerinden Ceyhun Akgün hoca Adobe Photoshop , Illustrator,Indesign ve Acrobat gösterirken bende Adobe Flash,Dreamweaver ve After Effects ile öğrencilerle 2 gün bilgisayar başında uygulamalı olarak mini eğitimler düzenledik. Bence çok faydalı ve verimli geçen bu müthiş haftasonu sonundaki fotoğrafı yukarıda paylaşıyorum.

Afyon'da kaldığım sürece bana misafirperverlikleriyle mahçup eden en başta üniversitemizden Mehmet hocamız,Bilgisayar Kulübü üyeleri ve özellikle Murat PINAR'a teşekkürler ediyorum. Altta da etkinlikler sonunda Dekan ve İl Milli Eğitim'den yetkililerin katılımıyla aldığım plaket gözüküyor,evde minik bir müzem olacak gibi :)


Afyon'u da öğle aralarında gezme imkanı buldum,özellikle yemek odaklı Kaymaklı Kadayıf,Haşşaşlı Ekmek , Afyon Kebabı ve sucuk'u da aynı gün içerisinde yemem beklenince şansımı zorlamayıp yedim ama allahtan bu kalorileri Afyon Kalesine çıkarak verildiği esprisinde gerçeklik payı varmış. 550 merdiven sonrası muazzam bir manzara ve dinginlikle karşılaştım herşeye değdi.

Eğitime katılan veya kaçıran AfyonKocatepe Üniversiteli gençler Mehmet Hocamız ve Ceyhun Akgün ile bu sefer İstanbul'da ücretsiz bir Adobe Kampı düşünüyoruz,bende ücret almadan o kampta Web tarafında sizlerle olmaya çalışacağım birkere Mehmet hocamıza söz verdim.



Hepiniz sevgiyle kalın,tekrardan teşekürler...