Merhaba arkadaşlar ;

Blogumu takip edenlere güzel haberlerim var. Netron Bilişim Akademisi'nde Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek " Microsoft Web Designer " başlığı altında Silverlight tabanlı Web Tasarım ve Programlama kursunu açtık.Ben Expression Studio ve tasarım kısmını , Daron Yöndem hocamız da Silverlight ve Visual Studio kısmına girecek 200 saatlik haftaiçi 2 ay sürecek eğitimlerimiz.

Eğitim içeriğini altta saat saat programlarla beraber görebilir , ayrıntılı bilgileri Netron'un anasayfasından veya telefon ile öğrenebilirsiniz.



Web tasarım sistemi kodlama yapısını temel aldığından script veya language dediğimiz XHTML, CSS, Java Script, DOM ve ASP.Net kodlama yapıları temelleri Expression Web programı üzerinde katılımcıya öğretilir. Web Teknolojileri altyapılarını kuran katılımcılar Expression Design ile Silverlight projeleri için özel olarak geliştirilmiş XAML tabanlı vektörel görselleri hazırlamayı ve tasarlamayı öğrenirler. Bu görseller ile oluşturulan arayüz elemanlarını Expression Blend ile Animasyon kazandırma ve bu animasyonları Visual Studio ile çeşitli etkileşime ve internete hazır hale getirim gösterilir. Dersler web tasarım sektörünü simule etmek amacıyla proje bazlı verilir ve başarılı biçimde projelerini tamamlayan katılımcılar "Netron MS Web Designer" sertifikası almaya hak kazanırlar.

Ayrıntılı bilgi için :