Arkadaşlar blog adresime özellikle ilginç ve eğlenceli bulduğum şeyleri de eklemeye çalışıyorumki hali hazırda bir günlük olduğu belli olsun :) Blogum sayesinde flashı öğrenenler,ilk defa silverlightı duyanların sayısı hiçte az değil. Ancak blogumun amacı da bu değildi ama e-learning blogu oldu,faydalı oluyorsa ne mutlu bana.

Dün akşam NASA'nın yayınladığı bir mars fotoğrafına Çin'den birinin zoomlayarak ayrıntılarında bir kaya (!) parçasının insansı bir görünüm kazanmış olduğunu gösterince bir fırtına koptu.NASA'dan bile tam bir cevap verilememesi üzerine herkeste klasik " Evrende yanlız değilmiyiz ? " sendromu başladı.

Biz ise hala türbanmı başörtüsümü konularında ülke olarak enerjimizi harcamakla meşgul olalım sanırım Tayyip bu fotoğrafı görse "marslıda türban takıyor bakın" yorumunu yapardı :) Bense ilk gördüğümde nedense yukarıdaki mizanseni gördüm ve buraya aktarmak istedim,NASA bu durumdan hoşnutmuş çünkü Amerika planlanan ilk insanlı Mars mekiğini daha erkene çekmek üzerine projelere başlamış. Sanırım marslılar karşılarında ilk dünyalıyı gördüklerinde alacakları cevap İngilizce olacak,dünyanın resmi dili bu oldu.Teknolojiye ne kadar sahipseniz bence aslında o kadar zenginsiniz.Petrolünüzde olsa,kültürünüz de olsa gelir elinizden alırlar.

Neyse bu Mars'lı olayları ile ilgili sizi de kendi iç dünyanızın fantastik düşüncelerine bırakıyorum ve haberin linkini ve daha ilgili linklerini de buradan bulabilirsiniz.