Fenerbahçemiz 100.Yılında tarih yazmaya devam ediyor. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Liginde bir üst tura çıktı ve daha da önemlisi bir Türk takımının gruplarda aldığı en çok puanı topladı.Artık Avrupa'da çıtayı Fenerbahçe belirliyor,bugünleri de görecektik. Avrupa Fatihimiz ise 5erli UEFA grubundan sürpriz olmazsa çıkamayacak. Üzülüyorum.

Ben Alex'i özellikle umutların tükendiği bir anda sahne alarak attığı golle takımı kaptana yakışır şekilde ayakta tutmasından kutluyorum,2.golde de başlarında yaptığı hareketler sanırım Türk Halk oyunlarından kaptığı bir sahneydi,muazzam! Hagi'den beri böyle keyifle bir futbolcu izlememiştim

Fenerbahçemiz Avrupanın 16 büyüğünden biri.Ancak iş burada bitmiyor,cuma günü rakipimiz belli olacak ve grup birincilerinden biri gelecek.Muhtemel rakipler :

FC Porto , Chelsea FC , Real Madrid , FC Barcelona , AC Milan , Manchester United , Sevilla.

Sanki Premier Manager ve final oynuyorsun takım seç diyor sistem,kimi seçsen Finale yakışır.Herkes Porto'yu istiyor,ama ben Chelsea. Chelsea Mourinho'nun ayrılmasıyla futbol ve skor olarak çok etkilendi,açıkçası artık sadece adı var asla takım değiller.Böyle bir takımı böyle bir dönemde Fenerbahçem kafa kafaya oynar gibime geliyor,diğerlerini Zico'nun dediği gibi cumaya kadar düşünmeyelim bencede :)

Yolun açık olsun Fenerbahçe,artık tüm kış Avrupa heyecanıyla geçirebiliyoruz sayende.
Yönetimde bu takıma bir güzellik Kezman'ın yerine yıldız bir santrafor alırsa devre arasında o zaman gelsin bakalım şu büyükler kim büyük kim küçük göreceğiz ;)

Yukarıda gördüğünüz Alex'in fotoğrafına ufak bir Fireworks ile bitmap maske uyguladım.Çok basit,hemen sizde bir fotoğrafı Fireworks ile açın ve açtıktan sonra altta göstermeye çalıştığım yerdeki Layerların altında insert-mask yazan kısma tıklatın hemen boş bir maske eklenecek.Sizde sağdaki panelden bitmap kısmından brush seçin ve alttaki properties kısmından istediğiniz stroke ayarları burada brushınız yani fırçanızın ucu olacak seçin ve köşeleri silin.Unutmayın arkaplan rengini ben beyaz verdim sizinki farklı renkse o rengi verin,değişken renkli veya görselse transparan bırakın ve png kaydedin. Kolay gelsin ;)