Miili Eğitim Bakanlığı Yazarlık Yazılımı Eğitimi Miili Eğitim Bakanlığı'nın İlk ve Orta dereceli okullardaki eğitimlerini Web üzerine ve Flash altyapısı ile daha görsel halde gösterilmesi için yaptığı bir çalışma. Proje ile ilgili ayrıntılı bilgiyi alttaki linkten edinebilirsiniz.

http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr

Asıl önemli kısmı Bakanlık bir eğitmenle birlikte kullanılmasını tavsiye ettiği Adobe Fireworks,Adobe Dreamweaver,Adobe Flash programlarının eğitimlerini internete eklemiş ve gayet akıcı bir dil ile güzel bir konu yelpazesinde giriş konuları anlatılıyor. Gerçekten çok beğendim beklediğimden güzel çıktı ve sizler içinde tekrar olsun açıklarınızı kapamada olsa yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Bu eğitimleri bu içeriklerle anlatan CD ler piyasada gayet iyi rakamlara satılıyor.Faydalanın.

http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egitim/index.html

Ayrıca daha da güzel olanı videolarınızı kesip güncellemek,yazı eklemek,efekt eklemek üzere geliştirilen Adobe Premiere Elements ve aynı şekilde ses dosyalarını kesmek ve loop yapmaya yarayan Adobe Audacity programlarının da temel olarak kullanımı gösterilmiş.

Faydalı olması dileğiyle....