Merhaba arkadaşlar

Blogumda 2009 yılında başladığım Kitap Şenliği son ayına giriyor.Bu ay değerli Engin YÖYEN'in Actionscript 3.0 kitabını hediye ettim. Blogumun sıkı takipçilerinden Sebahattin Musaoğlu çok az katılımcının katıldığı bir çekilişle bu değerli kitaba sahip oldu kendisini kutluyorum. Kitabı BilgeAdam'da elden teslim etme şansım oldu fotoğrafı da simültene çektik orada ;) Kitap kendisine ve kariyerine faydalı olur inşallah



Haziran ayında gerçekten bu Kitap Şöleni'ni planlarken en sona eklemeyi uygun gördüğüm değerli BilgeAdam eğitmenlerinden Okan Tekeli'nin kaleme aldığı Uygulamalı Yazılım Projeleri adlı yazılım kitabı.

Kitapta 3 farklı projenin proje aşamasından yazılımsal uygulamasına kadarki aşamalarda iş akışları ve programlaması anlatılmış. Türkçe olarak eş bir kaynak okumadım ve görmedim. Birinci proje, herkesburada.com adında gelişmiş bir arkadaşlık sitesidir. İkinci proje, bir seyahat firması için otobüs saatlerini organize eden bir otomasyon programıdır. Üçüncü proje ise DVDDukkani.com adında bir alışveriş sitesidir. Bütün örnek projeler Visual Studio 2008 kullanılarak anlatılır.



Kitap için örnek anlatım ve ayrıntılı bilgi için :


http://www.bilgeadamyayinlari.com/KitapDetay.aspx?KID=24


Bu kitapı Kitap Şölen'in son ayında şanslı bir takipçime hediye edeceğim.Bunun için tek yapmanız gereken blogumu takip ederek beğendiğiniz yazılara yorum yazmanız ve sağda devamlı güncellediğim eğitim linkleri ve reklamlarına tıklamanız.


Herkese bol şans....