Merhaba arkadaşlar ;

Veee beklenen an geldi. Yaratıcı Tasarımın Temel Prensibleri kitabı için çekilişi dün akşam yaptım. Çekilişe 32 kişi katıldı.(14 yorum,11 soru soran ve 9 reklamlarıma tıklayanlar) Ve kazanan "ATEK Koleji Bilgisayar Dersi Öğretmenleri" oldu.

Kendilerini kutlar kitapların hem kendilerine hemde okuldaki öğrenci kardeşlerimize hayırlı olmasını dilerim.En yakın sürede buradan kitapı kazanan arkadaşların istedikleri şekilde bir fotoğraflarını paylaşıyor olacağım.


Şimdi sıra Şubat ayında.Eminimki bu ay katılım daha az olacaktır bu da demek oluyorki Dreamweaver CS3 kitabı için şansınız daha çoktur.Şimdiden 2 yorumla katılanlar ilkgünden itibaren var. Sizde nasılmı katılacaksınız ? Blogumda bir aktivite gösterin :)

"Aktivite neler olabilir ,herhangi beğendiğiniz eski bir yazıma bile olabilir yorum yazabilirsiniz, veya bir çalışmamı dewneyip bana atabilirsiniz,veya takıldığınız bir yeri sorabilirsiniz,herhangi bir çalışmama bloglarınızdan link verip bana haber verebilirsiniz,sitemde tanıttığım güzel eğitim sitelerini ve sağpaneldeki reklamlarını ziyaret edebilirsiniz,verdiğim faydalı linkler adreslerini ziyaret edebilirsiniz."

___Güncelleme:Ocak talihlisi ATEK Koleji adına : Sümeyra AKÇAY______






Tebrikler Sümeyra , Şubat ayında bol şans herkese...



Not : Şubat ayında katılım listesi sıfırlanmıştır tekrar katılmalısınız