Merhaba arkadaşlar ;

Cuma günü mezun olduğum Yıldız Teknik Üni.Matematik Mühendisliği'nden öğrenci arkadaşların davetlisi olarak Davutpaşa Kampüsündeydik. Benim için tahmin edersinizki gayet değişik duygular içinde ve diğer seminerlerden daha özel bir seminerdi. Seminer planı olarak BilgeAdam Dijital Tasarım Eğitim Müdürü Sevgili hocamız Melih SANCAR "Illustrator ve Photoshop ile Tasarım Temelleri" seminerini verdi. Öğle arasında eski hocalarımla ve arkadaşlarla yemekhane de yemek yedikten sonra benim "Dreamweaver ve Flash ile Web Teknolojileri" seminerim gerçekleşti. Dreamweaver CS4 ile XHTML & CSS uygulamaları yapıp Flash ile de hem temel animasyon teknikleri hemde CS4 ile gelen 3 boyutlu animasyonlara göz attık.

Bölüm Başkanı Nazmiye Hoca ve Melih Sancar Hocamız ile sohbette


Matematik mühendisi adayı kardeşlerime Web Teknolojileriyle ilgileneceklere özellikle faydalı olacağına inandığım bilgileri paylaştım.Ve KAriyer planlamaları ile ilgli olarakta birçok soruyu cevapladım. BilgeAdam olarakta tam 13 kitap dağıtarak benim seminerlerimdeki rekoru da kırmış olduk alan arkadaşlara faydalı olur umarım.

Seminer arası ve sonrası hocalarımı ziyaret etme şansını buldum.Benim için mezun olduğum okul,ders aldığım (ki pekte başarılı bir öğrenci olduğumda söylenemez) hocalarımla şimdi bambaşka koşullarda konuşmak ilginç ve özel bir anı oldu. Eminim birçok Matematik mühendisi adayı arkadaşımız içinde Melih hocanın anlattığı Grafik Tasarım gerçekleri ve kendine has bir camiasının varlığı ile benim anlattığım Web Teknolojileri üzerine programlama ile genel bir bilgileri olmuş oldu.Etkinlik sonrası toplu fotoğraf çekmek unutup geç kalınca sadece kitap alan arkadaşlarla çektirebildik fotoğrafta olmayan diğer arkadaşlar bir sonraki etkinliğe inşallah.
Fotoğraftaki ellerdeki kitaplar ve yüzlerdeki gülümse günün özeti olmuş bence.

Etkinlik öncesi,sırası ve devamında gösterdiği ilgi ve emek için bu satırları okuyan Bahar GÖKTEPE 'ye teşekkürlerimi iletiyorum. Benim için eğitmenlik kariyerimdeki unutmayacağım bir seminer oldu umarım daha da güzellerini yapacağızdır.


Sevgilerimle..


Ercan Altuğ YILMAZ