Merhaba arkadaşlar ;

Blog adresimde genel olarak günlük formatında verdiğim dersler ve faydalı gördüğüm ders notlarımı ve eğitim içerikli web adreslerini paylaşıyorum.Verdiğim dersler arasında da aslında düzenli olarak BilgeAdam bünyesinde bireysel eğitimler de oluyor ancak son gün fotoğraflarını eklemiyordum. Ama bu seferlik bir istisna yapacağım.

BilgeAdam'da Beşiktaş ve Kadıköy şubelerinde bireysel eğitimlere giriyorum. Zaten çoğunlukla da haftaiçi alıyorum. Diğer zamanlarımı proje ve daha keyifli ve verimli gördüğüm Kurumsal Eğitimler,seminerler ve özel derslere ayırıyorum. Ancak geçtiğimiz aylarda BilgeAdam Fatih şubesinde bir sınıfı eğitim ortasında aldım.İlk başlarda hem malumunuz Fatih ve çevresi nedeniyle hemde sınıftan zorlanacakmışım gibi geldi.

Aksine zamanla Fatih şubesinde aldığım ilk ve tek Web sınıfı ile çok iyi anlaştık.Benim seminer ve kurumsal eğitimlerim nedeniyle gelmeme üzüldüler,dersler sonrasında sınıfta kaldık çok iyi ve güzel bir eğitim dönemini geçirdik ve geçen hafta pasta kesip sertifikalar dağıtarak noktaladık.Şimdi başarı sertifikası için proje yapıyorlar.Hepsine bana bu olası zor dönemde misafirperlikleriyle verdikleri destekten teşekkür ediyorum.İyiki sizleri tanıdım.Fatih diyince artık aklıma önyargıdan çok sizler geliceksiniz.

Son gün aslında kendim için çektiğim bir fotoğrafı bloguma ekliyorum,bu fotoğrafta olamayan birkaç arkadaş daha var ama onları da unutmadım.

Gürhan,Kemal,Muharrem,Mikail,Ezgi,Emir,Cengiz,Atakan,Mehtap,Hande ve diğer arkadaşlar. Teşekkürler WG1103 :)