Merhaba arkadaşlar ;

Expression Web artık Web editörleri arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.Artık üzerine eklentiler de geliştirilmeye başlandı.CSS yönetimini oldukça kolaylaştıran ve Dreamweaver'a göre tasarım noktasında birçok artısı ve kolaylığı olan Expression Web,CSS Layout tasarımlarını ilk çıktığında DW gibi hazır birkaç CSS Layout template verip bırakmıştı.Ancak Eric Meyer adlı programcı artık Expression Web için bir CSS Layout hazırlama programı yazdı ve sitenin arayüzüne siz sadece px cinsinden karar veriyorsunuz gerekli kodları Expression Web'e bu eklenti gömüyor.

File-New sekmesinin altına kendini ekliyor ve gerisi gerçekten bire bir görerek rahatça geliştirilebiliniyor.Benim geliştirdiğim birtane arayüz aşağıda.


Artık hazır CSS bulup eklemek veya positining relative,static kim kimin içinde olayları da dahası hangi browserda hangisi çalışıyordu mevzuuları büyük acılarla geride kalıcak gibi,en azından benim için. Açıkçası derslerde de kitabımda da bahsetmeyi ve anlatmayı düşünüyorum bu eklentiyi. Umarım sizde faydalanırsınız...



http://www.webassist.com/professional/products/productdetails.asp?PID=150&RID=930