Merhaba arkadaşlar ;

Microsoft'un yeni Web Tasarım ve Geliştirme teknolojisi Silverlight üzerine Netron'da 3 ayrı gün 6 saatlik ÜCRETSİZ workshop eğitim planını uzun süredir planlayıp en sonunda hayata geçirebiliyoruz.Silverlight üzerine hiç bilgisi olmayan,biraz bilgisi olup projeler yapmak için tam gün eğitim isteyenler için kaçınılmaz fırsat. Her gün Netron, Kadıköy/Altıyol şubesinde sabah 10.00-18.00 arasında bilgisayar başında eğitimler yapılacak.İlk gün Netron 'dan değerli hocamız Ozan INKAYA açılış konuşması yaptıktan sonra Silverlight üzerine Tüekiye'de tek isim olan Daron YÖNDEM ile Silverlight eğitimine geçilecek.2.adımda veri tabanı uygulamarı ve son adımda da video uygulamalarını derinlemesine uygulamalı öğrenme fırsatımız olacak.

Laptoplarıyla gelenler içinde yerimiz olacak ama sınıf imkanları dahilinde en fazla 25 kişi alabileceğiz o yüzden önkayıt yapanlar arasından 25 şanslı kişi aktivite tarihinden bir kaç gün önce ön kayıt esnasında belirttikleri telefon numaralarından aranarak bilgilendirilecektir. Katılımcı sayımız 25 olacağı için kayıt yaptıranlar arasından seçim kura ile yapılacaktır.







Ön kayıt yaptırtmak için değerli eğitmen dostum Daron YÖNDEM 'in blog adresinden bilgilerinizi girebilirsiniz. Güzel bir etkinlik 3'lemesi olması dileğiyle...

http://daron.yondem.com/tr/PermaLink.aspx?guid=e52a84f7-3c2c-4ae5-8fd1-2b998eb25378