Türkiye'nin en büyük dijital platformu Digiturk ; Amerika'da çok yaygın kullanılan ; VoD ( Video on Demand ) sistemini Türkiye'ye getiriyor. Video on Demand - " istediğin kadar izle " konseptidir. İnternet'ten Windows Media Player tabanlı olarak haberleri,filmleri,dizileri,güncel görüntüleri istediğimiz an izlememize imkan verir.AOL ( Amerikan Online ) VoD sitesine : http://video.aol.com göz atarak nasıl bir portal olabileceği hakkında fikir alabilirsiniz.

http://www.digiturkwebtv.com.tr

Bu portalda Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi'de olacak.Kişisel gelişim kısmının sponsoru Netron Bilişim Akademisi. İngilizce,Temel Ofis,Web & Grafik,Networker Factory(Cisco),Developer Factory(Yazılım) dersleri olacak. Web derslerinde benim de katkım olacak.

Ücretlendirmesi Digiturk üyelerine uygun olacağı ve büyük bir ücretsiz içeriğin olması planlanıyor. Benimde katkım olacak bu projeyi uzun vadede Silverlight tabanlı olarak görmemiz kaçınılmaz olacak.Silverlight bu gibi Streaming Video E-ticaret websitelerinde rakip tanımayacaktır. Takipte kalın ...