Arkadaşlar tasarladığımız websitemizi özellikle HTML tabanlı ve CSS tabloları olan sitemizi Internet Explorer yanı sıra özellikle Mozilla Firefox ile de önizlememiz gerekiyor. Internet Explorer 'ın da versiyonuna göre layer tablolarının yerleşimi değişebildiğinden 7.0 son sürümle denemek akıllıca olacaktır.
W3 organizasyonunu aylık yayınladığı internet üzerindee dolaşan browserların yüzdelerini bu linkten bakabilirsiniz.

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

Buradaki verilere göre ınternet Explorer işletim sistemi ile birlikte gelmenin avantajını kullanarak eski versiyonlarla birlikte lider. Ancak Mozilla Firefox'a geçiş gayet dikkat çekici. Open Source ( Açık kaynak)ve daha hızlı ve güvenilir olmasının bunda payı yüksek. Listede diğer browserlardan Opera ve Macintosh browserı Safari de listede %1 lik sıradalar.Safari özellikle farklı görselliği ve sadeliği ile dikkat çekiyor. safari kendi sitesinde browserlar arası bazı ilginç karşılaştırma istatistikleri de eklemiş bir göz atın.

http://www.apple.com/safari/

Mesela Safari'nin HTML performansı yani HTML bir sayfayı açış hızı diğer browserlara göre çok daha hızlı.
Mozilla Firefox yüklemek için blog adresimin yanındaki Mozilla Firefox edinin sekmesine tıklayın ve Download diyerek indirin.Firefox yüklenirken IE olan bazı ayarları ve favorites(sık kullanılanlar) listenizi de kopyalayabileceğini söylüyor onu da tavsiye ederim.Ben tavsiyemden de görüldüğü üzere Firefox'tan çok memnunum:)
Size tavsiyem hem IE 7.0 ve hem Firefox ile sitenizin tasarımını önizlemeniz.
Bilgisayarınızda eski versiyon IE var ise güncellemek için :

http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx